OrchardGo app

OrchardGo app

Med OrchardGo app'en kan man følge statistik, playlisteplaceringer m.m. for sine udgivelser uden at skulle logge ind på Workstation. App'en er senere blevet opgraderet med en "Favourite Artists" feature, hvor man kan se alle kunstnere i verdens followers på streamingtjenesterne og sociale medier, se deres Top Fans, deres opslag på sociale medier og meget mere. Dvs man kan ikke mindst også finde sig selv derinde, lave sammenligninger med andre kunstnere, sammenligne sine Top Fans på tværs af platforme og meget mere. Det er bare om at gå på opdagelse. 

Interager direkte med fans

OrchardGo app’en gør det nemt at analysere en kunstners tilstedeværelse på de sociale medier ved at samle alle de sociale platforme ét sted. Man kan fx se de opslag, der er flest fans, der har interageret med, og svare fans direkte igennem app’en. Og så kan man som sagt udforske følgertallene for alle kunstnere, der er aktive på sociale medier.

Find ud af hvor dine fans er

Med OrchardGo kan man undersøge, hvor i verden ens fans er. Man kan filtrere fans på følgerantal og geografisk placering. På den måde har man mulighed for at lokalisere sine super fans.

Opdag om du “trender”

OrchardGo app’en kan monitorere og ikke mindst give besked om, når en kunstner trender på sociale medier, så man får mulighed for at respondere med det samme. Man får besked om hvor og hvorfor man trender, så man når at opdage det i tide.

Hold øje med dine følgere

Vil du gerne vide de præcise tal for, hvor mange nye følgere du har fået den sidste uge, måned eller det sidste år? App’en opdateres dagligt med kunstnerens følgertal, så man kan se, hvor mange følgere man har fået eller mistet i en bestemt periode.

Der er meget at holde styr på, og det kan være en videnskab i sig selv at gennemskue, hvad man skal stille op med al den data. Men nu er det i hvert fald muligt at følge tallene samlet ét sted - både for sig selv og for andre kunstnere.

Har du allerede hentet app’en, skal du huske at gå ind og opdatere den. Har du den ikke endnu, kan den hentes her via iOS eller Android.

*Blogindlæg her er skrevet på bagrund af dette indlæg på The Orchards Daily Rind blog om emnet, skrevet af Michelle Golden.

Når man leger med tech-giganter…

Når man leger med tech-giganter…

Bør man udgive musik i sommerperioden?

Bør man udgive musik i sommerperioden?