Spotify Promo Cards

Spotify Promo Cards

Spotify er kommet med en ny funktion, de kalder Promo Cards.

Man kan oprette Promo Cards for en kunstner, et album eller en sang og vælge farve og format (alt afhængigt af hvor du vil dele, fx højformat til stories, eller kvadratisk til almindeligt opslag.) Promo Cards kan deles i forbindelse med, at man fx promoverer en ny udgivelse, hvor man kan lede fans ind og høre denne på Spotify. På sigt vil man også kunne lave et Promo Card, hvis man er landet på en playliste, men indtil videre er det kun nogle ganske få udvalgte playlister, man kan lave Promo Cards til. Playlist funktionen udvides forhåbentligt på sigt.

Sådan gør du

Du kan lave dine Promo Card via promocards.byspotify.com/

Fremgangsmåden er ret lige til. Du starter på denne side og trykker “Get Started”.

Skærmbillede 2020-10-21 kl. 09.26.58.png

Dernæst kan du søge på kunstner, album eller titel på en sang.

Skærmbillede 2020-10-21 kl. 09.27.09.png

Når du har valgt, hvad du vil lave et Promo Card for, får du mulighed for at tilpasse farve og format. Billedet på dit Promo Card vil være rundt, så som du kan se herunder, er det bedst at have valgt et artist image på Spotify for Artist, hvor alle er med i cirklen. Der kan ikke manuelt hentes et nyt billede ind her på Promo Card siden, så hvis man vil have et nyt artist image, skal dette først klares på din Spotify for Artists backend.

Skærmbillede 2020-10-21 kl. 09.27.49.png

Når du er tilfreds med resultatet, kan du enten dele direkte til Facebook eller Twitter, eller downloade dit Promo Card, så det kan deles, hvor end du skal bruge det. Hvis du downloader det, skal du huske også at gemme linket, som står på siden, som du manuelt skal dele sammen med dit Promo Card.

Skærmbillede 2020-10-21 kl. 09.29.28.png
Del Spotify playlister på dine sociale medier

Del Spotify playlister på dine sociale medier

Få din musik på TikTok

Få din musik på TikTok