Youtube lancerer Music For Kids

Youtube lancerer Music For Kids

UPDATE 31. januar 2020

Hvordan kommer mine videoer på app’en?: Indhold bliver tilføjet til Music for Kids app’en “case by case”. Alt børneindhold bliver ikke automatisk inkluderet i app’en, og der er desværre inden måde, man kan anmode om at blive tilføjet. Jo mere populært ens indhold er på Youtube, jo større chance er der for, at ens videoer bliver tilføjet.

——————————-

Youtube lancerer deres Music For Kids initiativ, for at sørge for at børn kan sidde og bruge Youtube uden at ramme ind i diverse upassende indhold. Andre ændringer i forbindelse med Youtube Music For Kids inkluderer at Youtube ikke længere arbejder med personlige reklamer (baseret på brugerens søgehistorie osv) på børneindhold, da man ikke må dette, når der er tale om børn, samt der forsvinder andre funktioner såsom muligheden for at kunne kommentere på videoerne. Man skal som Youtube Kanal ejer ind og melde ud, om man laver indhold til børn eller ej!

DET ER VIGTIGT AT ALLE TAGER STILLING!
ALLE, der har en Youtube Kanal, er nemlig forpligtede ved lov til at gå ind og markere, om deres kommende og eksisterende videoer er målrettet mod børn eller ej.
Du skal ikke tage stilling til, om et barn ville have lyst til at se din musikvideo eller ej (eller om din musik er børnevenlig eller ej), du skal svare på, om du laver indhold, hvis primære publikum er børn (undervisning, børnemusik, børneunderholdning, osv). Her vurderes børn til at være under 13 år.

SÅDAN GØR DU (se også video guide nedenfor)
1) Gå ind på studio.youtube.com.
2) Klik på "Settings" ude til venstre
3) I Settings boksen klikker du på "Channel"
4) Herefter vælges "Advanced Settings"
5) Her skal du vælge enten a) Min kanal er lavet til børn, b) Min kanal er ikke lavet til børn, c) jeg vil have mulighed for at svare på dette for hver video (hvis du engang imellem laver indhold målrettet børn)

Læs mere her: https://tinyurl.com/youtubemfk

DiGiDi + The Orchard

DiGiDi + The Orchard

Bigband anno 2019 - Indlæg fra en andelshaver

Bigband anno 2019 - Indlæg fra en andelshaver